Dispositivos e acessórios
Dairy-free pumpkin soup
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
pumpkin cut in pieces (3cm)350 g
-
carrot cut in pieces (3cm)50 g
-
white onion50 g
-
water600 g
-
chicken stock paste, homemade2 tsp
-
roasted cashew nuts, unsalted30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
13.7 mg
Proteína
1.7 g
Energia
209.9 kJ /
50.2 kcal
Gordura
2.3 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
6.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking Demo Philippines
7 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ube Halaya Jam
2h 10min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Bicol Express
45min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Pumpkin and ginger soup
35min
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Laing
1h 50min
Pork Adobo
55min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1h 20min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Gambas
10min