Potato Gratin

Potato Gratin

4.7 35 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 30min
12 portions

Ingredientes

  • garlic cloves
    2
  • salted butter softened at room temperature
    30 g
  • whipping cream
    200 g
  • chicken stock
    50 g
  • ground black pepper
    1 tsp
  • salt adjust to taste
    ½ tsp
  • Russet potatoes cut in thin slices (3 mm)
    1000 g
  • mozzarella cheese plus extra for sprinkling
    100 g
  • mozzarella cheese for sprinkling
  • streaky bacon grilled and crushed
    4 - 5
  • fresh parsley leaves only, to garnish
    1 sprig

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 287 mg
Proteína 7 g
Energia 631 kJ / 151 kcal
Gordura 6 g
Fibra 1 g
Gordura saturada 4 g
Hidratos de carbono 18 g

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