Dispositivos e acessórios
Beer batter fish
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
plain flour200 g
-
rice flour80 g
-
sunflower oil1500 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
light beer or lager, ice cold250 g
-
white fish fillets (eg whiting, snapper or hake)800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
243.7 mg
Proteína
46.9 g
Energia
15433.6 kJ /
3688.7 kcal
Gordura
379.2 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
41.5 g
Hidratos de carbono
56.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Traditional sausage rolls
50min
Melting moments with lemon cream
45min
Romany creams
1h 15min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1h 35min
Classic Pancakes
50min
Browned beef mince
20min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
NZ mustard sauce
15min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
No fail mash potato
20min
Macaroni carbonara
30min