Dispositivos e acessórios
Japanese Bakery Special Custard
Preparação 25min
Total 2h
24 OZ
Ingredientes
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
1 tsp vanilla extractvanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 OZ
Sódio
12.4 mg
Proteína
1.5 g
Energia
240.7 kJ /
57.5 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
6.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Diamond Club - First Edition
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Browning Beef Strips
Nenhuma avaliação
Brownie Brittle
40min
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Number Cake
2h
Chinese egg noodles
1h
Squid Ink Pasta
1h
Crêpes Suzette
1h 20min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Nenhuma avaliação
Mango sago pudding
35min