Dispositivos e acessórios
Japanese Bakery Special Custard
Preparação 25min
Total 2h
24 OZ
Ingredientes
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
1 tsp vanilla extractvanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 OZ
Sódio
12.4 mg
Proteína
1.5 g
Energia
240.7 kJ /
57.5 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
6.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Diamond Club - First Edition
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Potato Curry Soup
35min
Chocolate sourdough pudding
1h 30min
Caramelized Apple Spirals
Nenhuma avaliação
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Japanese Bakery Special Custard
2h
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20min
Sous-Vide Scrambled Eggs
40min
Sea Salt Caramel Cookies
24h 50min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1h
Thick and Creamy Custard
15min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min