Dispositivos e acessórios
Japanese Bakery Special Custard
Preparação 25min
Total 2h
24 OZ
Ingredientes
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
1 tsp vanilla extractvanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 OZ
Sódio
12.4 mg
Proteína
1.5 g
Energia
240.7 kJ /
57.5 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
6.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Diamond Club - First Edition
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1h 15min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
Molten Lava Cake
45min
Chicken and Prawn Siew Mai
45min
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2h
Tex-Mex Red Rice
1h
Quick Rise Basic Bread
45min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2h 30min
Tomato Focaccia
3h
Chocolate sauce
20min
Portuguese Bread (Pão de água)
2h 45min