Dispositivos e acessórios
Pasta med rejer og porre (2200 kcal)
Preparação 10min
Total 30min
4 portioner
Ingredientes
-
koriander, frisk10 - 15 kviste
-
limeskal økologisk, uden hvide membraner, skåret i stykker1 spsk
-
mandler30 g
-
olivenolie30 g
-
porre skåret i 1 cm skiver200 g
-
vand520 g
-
hvidvin, tør100 g
-
salt1 ½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
rejer uden skal180 g
-
pasta linguine eller spaghetti350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
2113 kJ /
505 kcal
Gordura
16 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
75 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Madplan: mandag
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Japansk ramen
Nenhuma avaliação
Soba nudler
Nenhuma avaliação
Japanske ramen nudler
Nenhuma avaliação
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Nenhuma avaliação