Dispositivos e acessórios
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
Preparação 30min
Total 10min
4 pieces
Ingredientes
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
955.9 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Gordura
13 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
40.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cookidoo 10th Anniversary cake
4 Std.
Cheeseburger sliders
2 Std. 40 Min
Macadamia Chocolate Cookies
Keine Bewertungen
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
Creamy potato mash
30 Min
JJ's 2-step chicken curry
45 Min
Hash Browns
20 Min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 Min
Holiday Brisket
6 Std. 55 Min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 Min
No fail mash potato
20 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
35 Min