Dispositivos e acessórios
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
Preparação 30min
Total 10min
4 pieces
Ingredientes
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
955.9 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Gordura
13 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
40.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mango daiquiri
5min
Chocolate and chilli tart
25h
Boiled Eggs
20min
Wimbledon strawberry fool
1h 15min
Creole jambalaya
1h
Chicken and Mushroom Rice
30min
Tornado Potatoes
1h
Chinese egg noodles
1h
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Beef stock paste
3h
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Fruity dream
10min