Dispositivos e acessórios
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
Preparação 30min
Total 10min
4 pieces
Ingredientes
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
955.9 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Gordura
13 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
40.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cookidoo 10th Anniversary cake
4h
Cheeseburger sliders
2h 40min
Macadamia Chocolate Cookies
Nenhuma avaliação
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Creamy potato mash
30min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Hash Browns
20min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Holiday Brisket
6h 55min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
No fail mash potato
20min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min