Dispositivos e acessórios
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Preparação 20min
Total 11h 20min
4 portions
Ingredientes
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
311.4 mg
Proteína
4.4 g
Energia
2190.1 kJ /
523.5 kcal
Gordura
13.4 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
100.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 Std. 10 Min
Chunky guacamole
10 Min
Douhua (soybean curd)
10 Std. 25 Min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
Basic cheesecake
10 Std.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
Quick béchamel sauce
15 Min
Lemonade scones
25 Min
Hollandaise
15 Min