Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Proteína
- 5.6 g
- Hidratos de carbono
- 32.7 g
- Gordura
- 36.8 g
- Gordura saturada
- 21.2 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sódio
- 272.1 mg
Receitas alternativas
Salted caramel sauce
40 分钟
Lemon curd (TM6)
15min
Honeycomb
1h 30min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
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Individual Pineapple Cheesecakes
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Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
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Five spice chicken with asparagus and pea salad
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Crème caramels
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