Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Proteína
- 5.6 g
- Hidratos de carbono
- 32.7 g
- Gordura
- 36.8 g
- Gordura saturada
- 21.2 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sódio
- 272.1 mg
Receitas alternativas
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Roasted banana affogato
29 godz.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Lemon curd (TM6)
15min
Portuguese-style custard tarts
40min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Fruit coulis
10min