
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 oz Gruyère cheese cut into pieces
- 18 oz yellow onions halved
- 1 oz olive oil
- 1 oz unsalted butter
- ½ tsp salt plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
- 2 tsp all-purpose flour
- 32 oz water
-
1
stock cube chicken or beef
ou 1 heaping tsp homemade stock paste chicken or beef - 12 slices baguette slightly stale, or other crusty bread
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 229.4 kcal / 959.8 kJ
- Proteína
- 7.6 g
- Gordura
- 13.7 g
- Hidratos de carbono
- 19.7 g
- Fibra
- 2 g
- Gordura saturada
- 5.9 g
- Sódio
- 427.9 mg
Receitas alternativas
Asparagus Cream Soup
25min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Mushroom Pâté
1h 30min
Quick Cheese Soufflés
45min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Creamy Tomato Soup
30min
French Onion Soup with Puff Pastry
55min
Creamy Mushroom Soup
25min
Cream of Asparagus Soup
15min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Carrot Ginger Soup
20min