
Dispositivos e acessórios
French Onion Soup
Preparação 20min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
Gruyère cheese cut into pieces3 oz
-
yellow onions halved18 oz
-
olive oil1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
all-purpose flour2 tsp
-
water32 oz
-
stock cube chicken or beef1
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Nutrição por 1 portion
Energia
229.4 kcal /
959.8 kJ
Proteína
7.6 g
Gordura
13.7 g
Hidratos de carbono
19.7 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
5.9 g
Sódio
427.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos