Dispositivos e acessórios
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
carrots14 oz
-
zucchini small, unpeeled14 oz
-
water18 oz
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
salt to taste
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
54.4 mg
Proteína
1.4 g
Energia
287.7 kJ /
68.8 kcal
Gordura
3.7 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
8.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Apple Sauce
20 min
Ratatouille
40 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Lemon Bundt Cake
2 godz.
Floating Islands
40 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Basil Pesto
10 min