![Tagliatelle with Porcini Mushrooms Tagliatelle with Porcini Mushrooms](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88C8E4B3-C771-4D39-943B-015C1F05CF7B/Derivates/9C9A7582-9712-436C-BF68-2C8A4C8500ED.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 oz fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
-
4 ½
oz fresh porcini mushrooms, sliced
ou 1 ½ oz dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained - 4 oz fresh mushrooms, sliced
- 1 ¼ tsp salt, divided
- 43 oz water
- 10 ½ oz tagliatelle (long dried egg pasta)
- 1 - 2 pinches freshly ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1750.8 kJ / 418.5 kcal
- Proteína
- 11.6 g
- Hidratos de carbono
- 58.6 g
- Gordura
- 15.3 g
- Gordura saturada
- 2.4 g
- Fibra
- 3.1 g
- Sódio
- 751.1 mg
Receitas alternativas
Focaccia with Onions
1h 30min
Mushroom Risotto
30min
Creamy Tomato Soup
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Lentil Moussaka
2h 20min
Spanish Rice
30min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Mushroom Pie
1u. 40min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Baked Spinach and Eggs
35min
White Bean Soup
2u. 45min
Eggplant and Tomato Pasta
45min