Dispositivos e acessórios
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies halved, deseeded, to taste1 - 2
-
olive oil40 g
-
water150 g
-
chicken breast fillets, skinless diced (2 cm)500 g
-
double cream200 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemade, crumbledchicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried spaghetti250 g
-
fresh basil leaves roughly chopped10 g
-
roasted red peppers, preserved drained, halved then thinly sliced (1 cm)350 g
-
toasted pine nuts60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
560.2 mg
Proteína
32.8 g
Energia
2507.6 kJ /
599.3 kcal
Gordura
32.5 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
11.9 g
Hidratos de carbono
44.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
"Marry me" chicken pasta
35min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Browned Pork Rice
1h
Mince and Tatties
1h 10min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Fast and Super Easy Noodles
15min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min