Dispositivos e acessórios
Chinese Pork with Vegetables
Preparação 45min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
pork fillet sliced (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger freshly grated1 tsp
-
red onions cut in wedges150 g
-
red peppers sliced (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
carrots sliced (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
water1280 g
-
Chinese five spice1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
oyster sauce70 g
-
mangetout trimmed100 g
-
baby pak choi roughly chopped150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh red chilli sliced diagonally1
-
roasted, unsalted cashew nuts2 Tbsp
-
spring onions sliced diagonally2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
30 g
Energia
1735 kJ /
414.6 kcal
Gordura
10.6 g
Fibra
3.5 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
201 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Rice with Duck
1h 5min
Ham and Leek Pies
1h 50min
Sticky Sesame Chicken
40min
Seafood Stew with Rice
30min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Sticky Chilli Beef
55min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Prawn Saganaki
35min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Smoky Pork and Beans
3h