Dispositivos e acessórios
Smoky Couscous Salad
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
boiling water800 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
pearl couscous (giant)200 g
-
extra virgin olive oil½ Tbsp
-
fresh baby spinach roughly chopped150 g
-
feta cheese diced (1 cm)200 g
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in strips150 g
-
extra virgin olive oil plus ½ Tbsp40 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped20 g
-
smoked paprika1 ½ tsp
-
garlic cloves2
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
16.5 g
Energia
1912 kJ /
457 kcal
Gordura
24 g
Hidratos de carbono
40.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Super Salads
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Detox Salad
10min
5-Second Traffic Light Salad
5min
Asian Chopped Salad
20min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1h 30min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Green Goddess Quinoa Salad
40min