Dispositivos e acessórios
New England Clam Chowder
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
unsalted butter1 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
floury potatoes cubed (½ in.), divided22 oz
-
canned minced clams (2 x 10 oz or 3 x 6.5 oz cans)19 - 20 oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk8 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1274.3 mg
Proteína
43.1 g
Energia
2304.9 kJ /
550.9 kcal
Gordura
21.4 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
8.9 g
Hidratos de carbono
45.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Baked Crab Dip
15min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Braised Trotters
1h 10min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Texas Chili
1h 10min
Korean Beef Sauté
1h 25min
French Onion Soup with Puff Pastry
55min
Manhattan Clam Chowder
55min
Boston Clam Chowder
55min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Cioppino
55min
Spinach and Artichoke Dip
20min