Dispositivos e acessórios
Croquembouche
Preparação 30min
Total 3h 30min
25 portion
Ingredientes
Pastry Cream
-
whole milk450 g
-
vanilla pod sliced lengthwise scraped, seeds only½
-
sugar140 g
-
cornstarch30 g
-
salt1 pinch
-
egg yolks6
-
butter, unsalted1 tbsp
Cream Puffs
-
water225 g
-
butter, unsalted in pieces130 g
-
salt1 pinch
-
sugar1 tbsp
-
all purpose white flour200 g
-
egg, large (65-70 g)5
Caramel
-
sugar570 g
-
water divided37 ounce
-
lemon juice1 teaspoon
-
vinegar60 g
-
raspberry to decorate
-
sugar pearl sprinkles, any colour to decorate
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
43.1 mg
Proteína
3.8 g
Energia
962.5 kJ /
230 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our kitchens are a window into the world
27 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Udon with chicken and mushrooms
50min
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
6h 10min
Sichuan Chili Oil
Nenhuma avaliação
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Swedish meatballs and mash
50min
Stir Fried Potato Shreds
Nenhuma avaliação
Lamb sfiha
1h 20min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Nenhuma avaliação
Gluten free pasta
50min
Chicken Jalapeno party poppers
50min
Gluten free tortillas
40min