Dispositivos e acessórios
Croquembouche
Preparação 30min
Total 3h 30min
25 portion
Ingredientes
Pastry Cream
-
whole milk450 g
-
vanilla pod sliced lengthwise scraped, seeds only½
-
sugar140 g
-
cornstarch30 g
-
salt1 pinch
-
egg yolks6
-
butter, unsalted1 tbsp
Cream Puffs
-
water225 g
-
butter, unsalted in pieces130 g
-
salt1 pinch
-
sugar1 tbsp
-
all purpose white flour200 g
-
egg, large (65-70 g)5
Caramel
-
sugar570 g
-
water divided37 ounce
-
lemon juice1 teaspoon
-
vinegar60 g
-
raspberry to decorate
-
sugar pearl sprinkles, any colour to decorate
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
43.1 mg
Proteína
3.8 g
Energia
962.5 kJ /
230 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our kitchens are a window into the world
27 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Chicken Caprese pasta salad
25 Min
Vegetarian Tacos
Keine Bewertungen
Spicy Beef with Red Capsicums
30 Min
Liquid Caramel
Keine Bewertungen
Egg and bacon breakfast baguettes
25 Min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Keine Bewertungen
Thai Tomyum zoodle soup
45 Min
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Creamy potato mash
30 Min
Peanut Butter Ice Cream
8 Std. 20 Min
Omelette
30 Min