Dispositivos e acessórios
Orange Pound Cake
Preparação 15min
Total 1h 15min
8 portion
Ingredientes
-
sunflower oil to grease
-
all purpose white flour to dust
-
sugar255 g
-
orange zest1
-
orange unpeeled, cut into quarters1
-
egg, large (65-70 g)3
-
sunflower oil85 g
-
130 g heavy cream, 35% fatplain yogurt130 g
-
all purpose white flour255 g
-
baking powder1 tbsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt1 pinch
-
sugar to sprinkle
-
orange (opcional) slices2 - 3
-
mint leave, fresh (opcional) to garnish, to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
235.1 mg
Proteína
7.2 g
Energia
1617.8 kJ /
386.7 kcal
Gordura
14 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
59.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade we Trust
37 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Windsor Bread
Nenhuma avaliação
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1h 15min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Nenhuma avaliação
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Loaded Potato Waffle
50min
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Mini Gugelhupf bundts
2h
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4h 45min
Pad Thai
45min
Unicorn Head Cake
3h