Dispositivos e acessórios
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
white radishes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube1000 g
-
beef stock cube (for 0.5 l)1 piece
-
salt1 tsp
-
water1600 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
beef steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
coriander leaves chopped10 g
-
spring onions chopped10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
lime cut in quarters1
-
fresh mung bean sprouts100 g
-
chilli paste (opcional) (sambal kicap) (see tips)1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1076.5 mg
Proteína
9.6 g
Energia
652.7 kJ /
156 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
16.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cheesekut
24h 10min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Curry Mee
30min
Buttermilk Chicken
1h 10min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Paprik
30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Ayam Masak Kicap
40min
Sambal Tumis
1h 10min