Dispositivos e acessórios
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
white radishes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube1000 g
-
beef stock cube (for 0.5 l)1 piece
-
salt1 tsp
-
water1600 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
beef steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
coriander leaves chopped10 g
-
spring onions chopped10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
lime cut in quarters1
-
fresh mung bean sprouts100 g
-
chilli paste (opcional) (sambal kicap) (see tips)1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1076.5 mg
Proteína
9.6 g
Energia
652.7 kJ /
156 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
16.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min
Mee Goreng Mamak
20min
Kek Batik Indulgence
24h 45min
Mee Soto
1h 10min
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1h 40min
Watermelon Lemonade
5min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Balado Eggplant
50min
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50min
No-bake mango cheesecake
24h 20min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Ayam Masak Kicap
40min