Dispositivos e acessórios
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
white radishes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube1000 g
-
beef stock cube (for 0.5 l)1 piece
-
salt1 tsp
-
water1600 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
beef steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
coriander leaves chopped10 g
-
spring onions chopped10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
lime cut in quarters1
-
fresh mung bean sprouts100 g
-
chilli paste (opcional) (sambal kicap) (see tips)1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1076.5 mg
Proteína
9.6 g
Energia
652.7 kJ /
156 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
16.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Sambal Kangkung
10 min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 10 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Sambal Goreng Pengantin
40 min
Homemade Chicken Stock Powder
1 godz. 35 min
Daging Merah
35 min
Begedil Daging
30 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Kelantan Noodle Soup
40 min
Curry Fish Head
Brak ocen