Dispositivos e acessórios
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Preparação 40min
Total 1h 20min
6 portie
Ingredientes
-
eiwit3
-
suiker190 gram
-
maïszetmeel1 theelepel
-
melk700 gram
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 gram
-
witte chocolade in stukken gesneden100 gram
-
maïszetmeel10 - 20 gram
-
eierdooier3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
118.7 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1868 kJ /
446 kcal
Gordura
12.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
76.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
De eerste hap: Rijstpap
Nenhuma avaliação
Pico de Gallo
Nenhuma avaliação
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Fatayer met kaas en munt
2h
Pizza Margherita
2h 10min
Maanzaad-mayonaise
Nenhuma avaliação
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Dubai Chocolate Macarons
Nenhuma avaliação
Vanillesaus (crème anglaise)
10min