Dispositivos e acessórios
Paaspastei
Preparação 25min
Total 2h
8 porties
Ingredientes
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
36.5 g
Energia
2052 kJ /
491 kcal
Gordura
31.1 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasmenu
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Glutenvrije quiche Lorraine
Nenhuma avaliação
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nenhuma avaliação
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Vastensoep
30min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Kip met rode paprika
1h 5min
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Romige pasta met kip en broccoli
30min