Dispositivos e acessórios
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Preparação 15min
Total 10h 55min
8 porties
Ingredientes
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
46.6 g
Energia
2145 kJ /
515 kcal
Gordura
35.8 g
Hidratos de carbono
1.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Warme Smaak van de Herfst
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nenhuma avaliação
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Russische salade
Nenhuma avaliação
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Nenhuma avaliação
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nenhuma avaliação
Popcorn-ijs
Nenhuma avaliação
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Nenhuma avaliação
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Miso Udon Noedels
20min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação