Dispositivos e acessórios
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Preparação 30min
Total 10h
16 portie
Ingredientes
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (ongeveer 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel Custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelzeste (van ongeveer 2 sinaasappels)2 eetlepels
-
melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
Zwarte chocolade
-
pure chocolade kleine stukjes of callets500 g
Montage
-
poedersuiker50 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Sódio
163 mg
Proteína
11.5 g
Energia
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Gordura
28 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
47.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Nenhuma avaliação
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Pizza-Burrata
1h 40min
Geode cake
Nenhuma avaliação
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nenhuma avaliação
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Risottata met kip en champignons
40min