Dispositivos e acessórios
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Preparação 15min
Total 1h 45min
6 portie
Ingredientes
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprenkelen30 gram
-
zout2 tl
-
Provençaalse kruiden, gedroogd3 el
-
citroensap20 g
-
kip schoongemaakt (ongeveer 1500-2000 g)1
-
water400 g
-
cider100 g
-
wortelen schuin gesneden200 g
-
zoete aardappelen in plakjes gesneden (2 cm)350 g
-
aardappelen met schil, schoongemaakt, in plakjes gesneden (1 cm)600 g
-
pompoen vlees in stukken gesneden200 g
-
courgettes met schil, in plakjes gesneden (2 cm)300 g
-
rode uien gesneden300 g
-
rode paprika's in reepjes van 1 cm gesneden300 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1202.2 mg
Proteína
47.4 g
Energia
3192 kJ /
762.9 kcal
Gordura
42.7 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
10.9 g
Hidratos de carbono
46.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Ravioli Soep met Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nenhuma avaliação
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Crème karamel (flan)
5h 30min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nenhuma avaliação
Béarnaisesaus
Nenhuma avaliação
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nenhuma avaliação
Drie kaas pides
1h 40min
Pikante Kip met Kokosrijst
Nenhuma avaliação
Rijst met kip en champignons
30min