Dispositivos e acessórios
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Preparação 25min
Total 9h
6 portie
Ingredientes
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3.8 g
Energia
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Gordura
18.6 g
Fibra
4.2 g
Hidratos de carbono
54.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Nenhuma avaliação
Appel en citroen krans
50min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Nenhuma avaliação
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Nasi Goreng
40min
Balletjes met dadels en noten
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nenhuma avaliação
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Pittige Goulash met Donker Bier
Nenhuma avaliação
Romige pasta met kip en broccoli
30min