Dispositivos e acessórios
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Preparação 35min
Total 13h 10min
6 portie
Ingredientes
Vanilleganache (de dag ervoor)
-
gelatine blad (ongeveer 2 g per stuk)2
-
koud water om te weken
-
witte chocolade kleine stukjes of callets85 g
-
room, 35% vet400 g
-
vanillestokje alleen zaden1
Karamel
-
kristalsuiker100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
room, 35% vet kamertemperatuur25 g
Pecan praline
-
pecannoten300 g
-
water25 g
-
kristalsuiker115 g
-
zout1 snuifje
-
hazelnoot olie2 el
-
bladerdeeg1 vel
-
poedersuiker15 g
-
pecannoten (opcional)10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
179.1 mg
Proteína
10.9 g
Energia
4882.9 kJ /
1167 kcal
Gordura
95.2 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
31.1 g
Hidratos de carbono
76.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Gyoza met kip en knoflook
45min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Nenhuma avaliação
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Nenhuma avaliação
Pasta met crème van pistache
30min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Nenhuma avaliação
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nenhuma avaliação
Crème pâtissière
15min
Pittige Goulash met Donker Bier
Nenhuma avaliação
Béchamelsaus
15min