Dispositivos e acessórios
Cacio e Pepe
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water60 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
671.4 mg
Proteína
22.5 g
Energia
1912.1 kJ /
457 kcal
Gordura
10.9 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
65.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Raspberry and basil sangria
40min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Steamed Rice
25min
Vanilla Bean Syrup
30min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Tequila kiwi smash
5min
Nasi Lemak Basmati
30min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20min
Pasta Fagioli Soup
40min
Berry Duo
10min