Dispositivos e acessórios
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
7 oz feta cheese, cut into piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces7 oz
-
onions halved10 ½ oz
-
tomatoes cut into pieces16 oz
-
oil1 oz
-
2 stock cubeshomemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)36 oz
-
1 oz brown sugar, cut into pieces (see tip)piloncillo cut into pieces (see tip)1 oz
-
canned chipotle chilies (in adobo sauce)1 - 3 oz
-
dried bay leaves2
-
18 taco shellsMexican tostadas18
-
sour cream8 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1861 mg
Proteína
47 g
Energia
2523 kJ /
603 kcal
Gordura
26 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
21 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Noodle Soup
50min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Steamed Rice
25min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Chicken Fajita Soup
50min
Chicken Enchiladas
40min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Boiled Eggs
20min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Tinga de Pollo
40min