Versões compatíveis
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
7
oz panela cheese (Mexican fresh cheese), cut into pieces
ou 7 oz feta cheese, cut into pieces - 10 ½ oz onions, halved
- 16 oz tomatoes, cut into pieces
- 1 oz oil
-
2
heaping tsp homemade chicken stock paste
ou 2 stock cubes - 36 oz boneless, skinless chicken breast, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
-
1
oz piloncillo, cut into pieces (see tip)
ou 1 oz brown sugar, cut into pieces (see tip) - 1 - 3 oz canned chipotle chilies (in adobo sauce)
- 2 dried bay leaves
-
18
Mexican tostadas
ou 18 taco shells - 8 oz sour cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2523 kJ / 603 kcal
- Proteína
- 47 g
- Hidratos de carbono
- 47 g
- Gordura
- 26 g
- Gordura saturada
- 21 g
- Fibra
- 6 g
- Sódio
- 1861 mg
Receitas alternativas
Chicken Enchiladas
40 min
Beef Tostadas
1h 10min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Turkey Chili
45 min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min