Dispositivos e acessórios
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
Preparação 5min
Total 25min
1 jar
Ingredientes
-
fresh red chillies (approx. 8 chillies), cut in pieces130 g
-
red bird's eye chillies4
-
shallots80 g
-
cooking oil70 g
-
salt½ tsp
-
sugar½ tsp
-
chicken stock powder store-bought or homemade½ tsp
-
shrimp paste (belacan) toasted10 g
-
kaffir lime leaves2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
2354 mg
Proteína
6.3 g
Energia
3527.11 kJ /
843 kcal
Gordura
71.08 g
Gordura saturada
34.669 g
Hidratos de carbono
54.13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1h 40min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Sambal Kangkung
10min
Ayam Masak Kicap
40min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Paprik
30min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min