
Dispositivos e acessórios
Tom Yam Mee Hoon
Preparação 10min
Total 30min
3 portions
Ingredientes
-
mee hoon (rice vermicelli)200 g
-
garlic cloves20 g
-
shallots20 g
-
dried shrimp soaked to soften20 g
-
tom yam paste40 g
-
fresh lemongrass white parts only, cut in slices2 stalks
-
cooking oil40 g
-
kaffir lime leaves deveined6
-
fish sauce20 g
-
sugar10 g
-
water300 g
-
carrot cut in strips80 g
-
cabbage cut in chunks150 g
-
fresh red chilli cut in slices1
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
fresh coriander leaves chopped, to garnish1 sprig
Nutrição por 1 portion
Energia
421 kcal /
1762 kJ
Proteína
3 g
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
72 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
2 g
Sódio
578 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thermomix®️ Experience Menu
33 Receitas
Internacional
Internacional