Dispositivos e acessórios
Chicken Rendang
Preparação 10min
Total 1h 35min
8 portions
Ingredientes
-
shallots70 g
-
garlic cloves5
-
dried chillies deseeded, soaked to soften15 g
-
fresh lemongrass1 stalk
-
fresh ginger10 g
-
fresh turmeric10 g
-
galangal10 g
-
candlenuts3
-
cooking oil50 g
-
star anise2
-
cloves3
-
cardamom pods3
-
cinnamon stick1
-
whole chicken cut into 16 pieces1200 g
-
cumin powder½ tsp
-
coriander powder¾ tsp
-
fennel powder½ tsp
-
dried tamarind2 pieces
-
salt3 ½ tsp
-
coconut milk200 g
-
palm sugar40 g
-
kerisik (toasted coconut paste)100 g
-
coconut cream100 g
-
kaffir lime leaves5
-
turmeric leaves thinly sliced, plus extra as garnishing2 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
992.7 mg
Proteína
30.1 g
Energia
2358 kJ /
563.6 kcal
Gordura
42.2 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
15.8 g
Hidratos de carbono
14.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1h 40min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Grilled Percik Chicken
1h
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4h 40min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Curry Mee
30min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min