Dispositivos e acessórios
Chicken Rendang
Preparação 10min
Total 1h 35min
8 portions
Ingredientes
-
shallots70 g
-
garlic cloves5
-
dried chillies deseeded, soaked to soften15 g
-
fresh lemongrass1 stalk
-
fresh ginger10 g
-
fresh turmeric10 g
-
galangal10 g
-
candlenuts3
-
cooking oil50 g
-
star anise2
-
cloves3
-
cardamom pods3
-
cinnamon stick1
-
whole chicken cut into 16 pieces1200 g
-
cumin powder½ tsp
-
coriander powder¾ tsp
-
fennel powder½ tsp
-
dried tamarind2 pieces
-
salt3 ½ tsp
-
coconut milk200 g
-
palm sugar40 g
-
kerisik (toasted coconut paste)100 g
-
coconut cream100 g
-
kaffir lime leaves5
-
turmeric leaves thinly sliced, plus extra as garnishing2 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
992.7 mg
Proteína
30.1 g
Energia
2358 kJ /
563.6 kcal
Gordura
42.2 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
15.8 g
Hidratos de carbono
14.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kek Batik Indulgence
24h 45min
Char Kway Teow
25min
Beef Rendang
1h 30min
Bee Hive Cake
2h 50min
Ayam Paprik
30min
Mee Goreng Mamak
20min
Sambal Tumis
1h 10min
Ayam Balado
45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Nasi Goreng Kampung
40min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min