Dispositivos e acessórios
Sup Buntut
Preparação 5min
Total 3h
5 portions
Ingredientes
-
shallots100 g
-
garlic cloves5
-
fresh ginger5 g
-
cooking oil40 g
-
cinnamon stick1
-
cloves5
-
star anise1
-
cardamom3
-
soup spice (sup bunjut)1
-
oxtail500 g
-
water800 g
-
dried bay leaves2
-
lime juice1 tbsp
-
beef stock powder (opcional)1 tsp
-
potatoes peeled, cut in wedges180 g
-
carrots cut in wedges180 g
-
yellow onions cut in wedges50 g
-
celery stalks cut in slanted100 g
-
tomatoes cut in wedges120 g
-
salt1 tbsp
-
spring onions chopped1 stalk
-
fried shallots2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1826.4 mg
Proteína
28.6 g
Energia
1784.8 kJ /
426.6 kcal
Gordura
26.5 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
8.6 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Kek Batik Indulgence
24h 45min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Sambal Belacan
5min
Beef Rendang
1h 30min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Buttermilk Chicken
1h 10min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1h 30min
Chocolate Batik Cookies
45min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min