Dispositivos e acessórios
Moules Marinière (mussels)
Preparação 5min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil20 g
-
leek white part only, cut into slices (1 cm)170 - 200 g
-
dry white wine250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
fresh parsley chopped, to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve
-
baguette cut into slices, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1929.5 mg
Proteína
61.1 g
Energia
2843.6 kJ /
679.7 kcal
Gordura
21.2 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
35.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
No-bake mango cheesecake
24h 20min
Breakfast burritos
45min
Sicilian Prawn Salad
Nenhuma avaliação
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Nenhuma avaliação
Asian Chicken Noodle Soup
Nenhuma avaliação
Bannofee Muffin
45min
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9h
Linguine marinara
30min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Banana Nice cream
5min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min