Egg and bacon breakfast baguettes

3.0 2 avaliações
Preparação 15min
Total 25min
6 portions

Ingredientes

Whipped feta
  • Danish feta
    200 g
  • cream cheese
    50 g
  • pouring (whipping) cream
    50 g
  • ground black pepper
    1 pinch
Omelette
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • fresh mushrooms thinly sliced
    100 g
  • frozen chopped spinach thawed and excess moisture removed
    100 g
  • eggs
    6
  • fresh chives finely chopped
    5 g
  • sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • water
    500 g
  • butter softened, to taste (optional)
    2 - 3 tbsp
  • baguette cut into 4 portions, then sliced in half lengthways
    1
  • bacon slices
    8
  • fresh baby spinach leaves
  • tomato
    8 slices
  • caramelised onion to serve (see Tip)

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portion

Sódio 1235.1 mg
Proteína 24.5 g
Energia 2567.5 kJ / 613.7 kcal
Gordura 43.5 g
Fibra 2.2 g
Gordura saturada 19.3 g
Hidratos de carbono 31.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...