Dispositivos e acessórios
Whole Chicken with Ratatouille
Preparação 15min
Total 1h
4 portion
Ingredientes
-
olive oil divided15 g
-
mustard15 g
-
salt30 tsp
-
black pepper, ground30 tsp
-
paprika, smoked, ground30 tsp
-
chicken1200 g
-
onion cut into pieces (1 in.)255 g
-
red bell pepper cut into pieces (1 in.)140 g
-
green pepper cut into pieces (1 in.)140 g
-
zucchini quartered and cubed (approx. ½ in.)300 g
-
tomato, canned395 g
-
salt1 - 2 pinches
-
black pepper, ground1 - 2 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
17960.2 mg
Proteína
64.3 g
Energia
3920.5 kJ /
937 kcal
Gordura
60.1 g
Fibra
16.7 g
Gordura saturada
15.2 g
Hidratos de carbono
42.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Chicken and Mushroom Rice
30min
Mushroom Fettuccini
40min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
One Pot Noodles
30min
Beer Marinade
10min
Beef Stroganoff
1h
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Creamy Mac & Cheese
30min