Dispositivos e acessórios
Malaysian Spiced Fried Chicken
Preparação 10min
Total 4h 50min
4 portions
Ingredientes
-
whole chicken legs (approx. 4-5 legs), with skin and bone1000 g
-
fresh lemongrass white part only6 stalks
-
garlic cloves3
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
onion70 g
-
shallots40 g
-
curry leaves3 sprigs
-
ground turmeric1 tsp
-
ground fennel1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
curry powder2 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
sugar2 tsp
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
cornflour (starch)2 tbsp
-
white rice flour2 tbsp
-
vegetable oil to deep fry
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1116.8 mg
Proteína
49.5 g
Energia
2000 kJ /
478 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
8.9 g
Hidratos de carbono
14.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nikmat Raya
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Beef Rendang
1 godz. 30 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Char Kway Teow
25 min
Ayam Masak Kicap
40 min
Pad kra pow
45 min
Kelantan Noodle Soup
40 min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1 godz. 30 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Curry Mee
30 min
Ayam Paprik
30 min