Dispositivos e acessórios
Steamed Siew Mai
Preparação 5min
Total 5h
30 pieces
Ingredientes
Siew Mai Skin
-
water50 g
-
low protein flour plus extra for dusting150 g
-
egg yolks (approx. 30g)2
-
salt1 pinch
Fillings
-
fresh shiitake mushrooms diced30 g
-
chicken drumsticks, skinless boneless, cut in cubes (3 cm)300 g
-
salt1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
fresh prawn flesh medium size, patted dry, flatten with knife, cut in small pieces300 g
-
cornflour (starch)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
sesame oil plus extra for greasing2 tsp
-
fish roe (ebiko) to garnish1 pinch
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
1 mg
Proteína
4 g
Energia
219 kJ /
53 kcal
Gordura
2 g
Fibra
87 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Party Bites
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Tumis
1h 10min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Indonesian yellow spice paste
40min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Baked Sushi
1h 15min
Singapore Laksa
55min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Mee Goreng Mamak
20min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Curry Fish Head
Nenhuma avaliação
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min