Steamed Siew Mai
TM6 TM5

Steamed Siew Mai

5.0 (4 avaliações )

Ingredientes

Siew Mai Skin

  • 50 g water
  • 150 g low protein flour, plus extra for dusting
  • 2 egg yolks (approx. 30g)
  • 1 pinch salt

Fillings

  • 30 g fresh shiitake mushrooms, diced
  • 300 g chicken drumsticks, skinless, boneless, cut in cubes (3 cm)
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp white pepper powder
  • 300 g fresh prawn flesh, medium size, patted dry, flatten with knife, cut in small pieces
  • 1 tsp cornflour (starch)
  • 1 tsp sugar
  • 2 tsp sesame oil, plus extra for greasing
  • 1 pinch fish roe (ebiko), to garnish
  • 500 g water

Nutrição
por 1 piece
Energia
219 kJ / 53 kcal
Proteína
4 g
Hidratos de carbono
5 g
Gordura
2 g
Gordura saturada
0 g
Fibra
87 g
Sódio
1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas