Dispositivos e acessórios
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic cloves2
-
cherry tomatoes halved350 g
-
salt2 pinches
-
water1200 g
-
dried spaghetti320 g
-
fresh basil leaves for garnishing10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
218.8 mg
Proteína
15 g
Energia
1949.6 kJ /
466 kcal
Gordura
16.4 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
64.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Pasta
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cod and Spinach Soup
40min
Prawn Glass Noodles
30min
Spaghetti Carbonara
40min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min
Boiled Long Pasta
20min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min