Dispositivos e acessórios
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Preparação 25min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables
-
broccoli florets300 g
-
red onion cut in eighths and divided into individual layers200 g
-
radish, red halved200 g
-
salt5 pinches
-
olive oil3 tbsp
-
Parmesan cheese cut into pieces45 g
-
dill, fresh5 sprigs
-
parsley leaf, fresh5 sprigs
-
lemon zest only, no white pith1
-
butter, unsalted room temperature, in pieces60 g
-
panko breadcrumbs85 g
-
pepper, ground2 pinches
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless boneless (see Tip)1190 g
-
Dijon mustard4 tbsp
Creamy Lemon Sauce
-
onion halved60 g
-
butter, unsalted (from cows' milk) cold, diced, divided100 g
-
white wine60 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
salt¼ tsp
-
pepper, ground2 pinches
-
crème fraîche, min 30% fat115 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
53.5 g
Energia
3656.5 kJ /
873.9 kcal
Gordura
65 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
21.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is Always Room at Our TABLE
22 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29h 45min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Nenhuma avaliação
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Nenhuma avaliação
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
Chili Cheese Dogs
50min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
Sous-vide Ossobuco
12h 40min
Steak tartare
30min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min
Avocado Tomatillo Salsa
10min