Dispositivos e acessórios
Hamburgers
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
red onion60 g
-
rib-eye steak boneless, do not trim fat, cubed (approx. 2.5 cm/1 in.)450 g
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
salt, fine1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 tsp
-
egg1
-
bread roll, dry60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
777.4 mg
Proteína
24.5 g
Energia
1502.6 kJ /
359.1 kcal
Gordura
24.4 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
10.4 g
Hidratos de carbono
10.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is Always Room at Our TABLE
22 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
"Marry me" chicken pasta
35min
Mojito
Nenhuma avaliação
Three Egg French Omelet
30min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min
Creamy potato mash
30min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Habanero Salsa
10min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Strawberry margarita
5min