Dispositivos e acessórios
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil25 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opcional) (adjust to taste)1 pinch
-
bacon bits (opcional)100 g
-
canned button mushrooms drained, cut in slices80 g
-
tomato sauce350 g
-
water450 g
-
spaghetti300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
803.2 mg
Proteína
11.3 g
Energia
1492 kJ /
356 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
60.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Onsen Eggs
50 dk
Spaghetti carbonara (TM7)
40 dk
Chinese Tea Eggs
1sa
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5sa 5 dk
Tomato and mushroom spaghetti
30 dk
"Marry Me" Chicken Pasta
30 dk
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 dk
All in one bowl bolognese
40 dk
One Pot Noodles
30 dk
Lemon Garlic Chicken
30 dk
Shakshuka in the Varoma
30 dk
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 dk