Dispositivos e acessórios
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil25 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opcional) (adjust to taste)1 pinch
-
bacon bits (opcional)100 g
-
canned button mushrooms drained, cut in slices80 g
-
tomato sauce350 g
-
water450 g
-
spaghetti300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
803.2 mg
Proteína
11.3 g
Energia
1492 kJ /
356 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
60.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Blueberry Jam
Pas d’évaluation
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Ginger Fried Rice
15min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Easy Beefy Mac and Cheese
20min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Buttermilk Chicken
1h 10min
Lasagna Bolognese
3h
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min