Dispositivos e acessórios
Miso Soup
Preparação 10min
Total 40min
5 portions
Ingredientes
-
Japanese dried kelp (kombu)10 g
-
dried shiitake mushrooms5
-
water900 g
-
miso paste5 tbsp
-
filtered water200 g
-
silken tofu cut in small cubes (1 cm x 1 cm)200 g
-
dried wakame soaked to soften, drained8 g
-
spring onions chopped1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
661.5 mg
Proteína
6.1 g
Energia
325 kJ /
77.7 kcal
Gordura
3 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
8.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Kimchi Tofu Soup
35 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 h
Sambal Goreng Pengantin
40 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 h 55 min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Homemade Soy Milk
30 min
Begedil Daging
30 min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 h
Homemade miso soup
55 min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 h 30 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 h 10 min