Dispositivos e acessórios
Miso Soup
Preparação 10min
Total 40min
5 portions
Ingredientes
-
Japanese dried kelp (kombu)10 g
-
dried shiitake mushrooms5
-
water900 g
-
miso paste5 tbsp
-
filtered water200 g
-
silken tofu cut in small cubes (1 cm x 1 cm)200 g
-
dried wakame soaked to soften, drained8 g
-
spring onions chopped1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
661.5 mg
Proteína
6.1 g
Energia
325 kJ /
77.7 kcal
Gordura
3 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
8.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mango Sticky Rice
5h
Teochew Braised Mixed Platter
Nenhuma avaliação
Steamed Pork Patty
Nenhuma avaliação
Rice Wine Chicken
Nenhuma avaliação
Classic madeleines
24h 30min
Turmeric Chicken Soup
50min
Nasi Goreng Kampung
40min
Homemade miso soup
55min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Ayam Masak Kicap
40min
Sambal Tumis
1h 10min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min