Dispositivos e acessórios
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Preparação 20min
Total 1h
12 pieces
Ingredientes
Eggs
-
eggs cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter to grease
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream30 g
-
wholegrain mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcional) cut in 2 cm long, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
143.8 mg
Proteína
5 g
Energia
591.3 kJ /
141.3 kcal
Gordura
5.9 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Potato Gratin
1h 30min
Tomato Beef Casserole
40min
Flourless Chocolate Coffin Cake
Nenhuma avaliação
Triple Chocolate Muffins
50min
Strawberry Layer Cake (TM5)
Nenhuma avaliação
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Browned Beef Strips
15min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Roasted Garlic Dip
1h 15min
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1h
Sambal Kangkung
10min