Dispositivos e acessórios
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Preparação 20min
Total 1h
12 pieces
Ingredientes
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter for greasing
-
flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream, 12% fat30 g
-
mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcional) for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
143.8 mg
Proteína
5 g
Energia
591.3 kJ /
141.3 kcal
Gordura
5.9 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Easter
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Strawberry and ginger spritz mocktail
15min
Mint lemonade
5min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40min
Medicine Ball Tea
20min
Strawberry Tiramisu
5h 20min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Polenta
1h
Braised Beef Stew with Radish
2h 25min
Basic Soup Purée
45min
Smoked salmon terrine
24h 25min