Dispositivos e acessórios
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Preparação 20min
Total 1h
12 pieces
Ingredientes
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter for greasing
-
flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream, 12% fat30 g
-
mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcional) for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
143.8 mg
Proteína
5 g
Energia
591.3 kJ /
141.3 kcal
Gordura
5.9 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Easter
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Mulled wine
15min
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15min
Marinated peppers
55min
Apple Tart
1h
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Nenhuma avaliação
Easter Babka
2h 30min
Argentinian Alfajores
1h 10min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Greek cabbage salad
5min
Ube ice cream
12h 10min