Dispositivos e acessórios
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Asparagus
-
cooking oil20 g
-
green asparagus cleaned, cut in diagonal pieces (3 cm)250 g
-
pine nuts30 g
Wild garlic cream sauce and assembly
-
fresh wild garlic leaves (buah kulim), coarsely chopped20 g
-
onions cut in halves100 g
-
cooking oil20 g
-
plain flour10 g
-
water300 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
spätzle (see tip)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
red capsicums deseeded200 g
-
whipping cream200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
324 mg
Proteína
21 g
Energia
3451 kJ /
825 kcal
Gordura
36 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
106 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Every season is a Healthy Season
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
S'more Brownie Cups
55min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45min
Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
1h
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1h
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45min
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Indonesian green spice paste
40min
Pastie slice
55min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
"This ain't no picnic" muffin
35min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25min