Dispositivos e acessórios
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Asparagus
-
cooking oil20 g
-
green asparagus cleaned, cut in diagonal pieces (3 cm)250 g
-
pine nuts30 g
Wild garlic cream sauce and assembly
-
fresh wild garlic leaves (buah kulim), coarsely chopped20 g
-
onions cut in halves100 g
-
cooking oil20 g
-
plain flour10 g
-
water300 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
spätzle (see tip)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
red capsicums deseeded200 g
-
whipping cream200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
324 mg
Proteína
21 g
Energia
3451 kJ /
825 kcal
Gordura
36 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
106 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Every season is a Healthy Season
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Shrimp Tacos with Salsa
Nenhuma avaliação
Lemon roast chicken
1h 35min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Creamy potato mash
30min
Family Meatloaf
1h 10min
Menudo
45min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min
Chewy chocolate brownies
35min
No fail mash potato
20min