Dispositivos e acessórios
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Parmesan Bread Crumbs
-
bread, day old stale, cubed (1 in.)3 oz
-
Parmesan cheese rinds (see Tip)3 oz
-
dried parsley1 tsp
-
lemon peels (see Tip)2 - 3 pieces
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic cloves4
-
capers drained2 tsp
Pasta
-
water55 oz
-
salt1 tbsp
-
dried bow-tie pasta (11 minutes cooking time)10 oz
-
3 oz Swiss chard, stem removed, thinly slicedbaby spinach3 oz
-
baby arugula2 oz
-
pesto sauce (see Tip)4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2272.8 mg
Proteína
22.4 g
Energia
2729 kJ /
652.3 kcal
Gordura
33.1 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
68.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eco-Friendly
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30min
Tuscan White Bean Stew
1h
Potato Curry Soup
35min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min