Dispositivos e acessórios
Baked Pork Loin with Rice
Preparação 30min
Total 1h 20min
4 portion
Ingredientes
Mushroom sauce
-
fresh parsley leaves only20 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
cooking oil20 g
-
400 g forest mushrooms, cut in slicesfresh brown mushrooms cut in slices400 g
-
water100 g
-
sour cream200 g
-
whipping cream200 g
-
2 heaped tsp vegetable stock pastevegetable bouillon cube2 heaped tsp
-
lemon juice1 tsp
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
cooking oil to pan-sear2 tbsp
-
pork tenderloin in one piece600 - 800 g
-
long grain white rice350 g
-
ground black pepper to season
Pork fillet and assembly
-
water650 g
-
cooking oil1 tbsp
-
salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1416.3 mg
Proteína
47.6 g
Energia
4067.1 kJ /
972.1 kcal
Gordura
50.8 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
21.8 g
Hidratos de carbono
81.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Every season is a Healthy Season
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Asparagus Sauté
15min
Mini Burger Sliders
1h 50min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Mediterranean Chicken
35min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Meatball Subs
55min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Ginger Pork
25min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Risotto pomodori with burrata
30min