Dispositivos e acessórios
Vegan Eggplant Massaman Curry
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered115 g
-
peanuts, unsalted, raw30 g
-
red chilli, long deseeded, cut into pieces1
-
olive oil plus 2 tbsp extra to drizzle30 g
-
lemon juice45 g
-
water450 g
-
eggplant, medium-sized cubed (½ in.)500 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
cornstarch30 g
-
Thai massaman curry paste30 g
-
coconut milk140 g
-
agave syrup15 g
-
chickpeas, canned drained255 g
-
green beans, frozen100 g
-
button mushrooms, fresh, sliced sliced100 g
-
cilantro, fresh to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2035.8 mg
Proteína
11.7 g
Energia
1843.1 kJ /
440.5 kcal
Gordura
25.5 g
Fibra
11.2 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
42.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We celebrate our UNIQUENESS
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Nenhuma avaliação
Coconut Dhal
Nenhuma avaliação
Shredded Lettuce
10min
Blueberry Coffee Cake
1h
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Grated Carrot Salad
10min
Basil Peach Sorbet
10min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min
Leek and Potato Soup
40min
Low Carb Mushroom Gravy
45min