Dispositivos e acessórios
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Preparação 25min
Total 1h 10min
12 slices
Ingredientes
Chocolate Cake
-
butter, unsalted to grease
-
egg, large (65-70 g)6
-
almonds, skin on100 g
-
walnut, shelled, halved100 g
-
hazelnuts, skin on100 g
-
cocoa powder (all types)45 g
-
sugar85 g
-
butter, unsalted softened140 g
Almond and Cocoa Cream
-
powdered sugar100 g
-
cocoa powder (all types)30 g
-
45 g hazelnut paste, pure, gluten-freealmond purée gluten-free45 g
-
cream cheese in pieces100 g
-
nuts, whole, mixed to decorate
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
11.1 g
Energia
1734.9 kJ /
414.7 kcal
Gordura
33.3 g
Fibra
5.1 g
Hidratos de carbono
24.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We celebrate our UNIQUENESS
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Macarons with Pistachio Ganache
Nenhuma avaliação
Windsor Bread
Nenhuma avaliação
Chamomile Tea Latte
10min
Triple Chocolate Muffins
1h
Medicine Ball Tea
20min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min
Easy banana muffins
30min
Classic Pancakes
50min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Nenhuma avaliação
Double Pie Dough
2h 10min