Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
Preparação 10min
Total 1h 30min
16 slices
Ingredientes
-
olive oil to grease
-
240 g short-grained ricebrown rice240 g
-
pitted Medjool dates100 g
-
apples unpeeled, deseeded and cut in quarters140 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
baking soda1 tsp
-
psyllium husks1 tbsp
-
salt½ tsp
-
walnuts80 g
-
eggs4
-
water100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
201.8 mg
Proteína
3.4 g
Energia
723 kJ /
172 kcal
Gordura
8.4 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
22.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Celebrate our Uniqueness
19 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Warming turmeric and ginger drink
10min
Steamed Scallion Rolls
3h
Banana bread
1h 40min
Orange Pound Cake
1h 15min
Frangipane and apricot muffins
35min
Ginger spice and white chocolate muffin
35min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Nenhuma avaliação
Peppermint crisp tart
24h 20min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min
Apple and whole banana loaf
1h 10min
Best ever carrot cake
1h 35min