Dispositivos e acessórios
Peking-Style Duck Pancakes
Preparação 1h
Total 11h 25min
7 portions
Ingredientes
Duck
-
water1700 g
-
honey170 g
-
star anise4
-
cinnamon stick1
-
ginger, fresh cut into pieces30 g
-
Sichuan peppercorn1 tbsp
-
tamari sauce30 g
-
mandarin thin peel only, no pith1
-
duck head/neck, wings and feet trimmed (approx. 4-5 lb)1
-
Chinese five-spice powder1 - 2 tsp
Pancakes
-
water divided720 g
-
salt⅛ tsp
-
all purpose white flour255 g
-
all purpose white flour to dust
-
sesame oil to brush
-
sweet plum sauce to serve
-
English cucumber thinly sliced in matchsticks (2 in.)1
-
green onion thinly sliced in matchsticks (2 in.)8
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
418.8 mg
Proteína
26.1 g
Energia
4043.4 kJ /
966.4 kcal
Gordura
71.9 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
24 g
Hidratos de carbono
53.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Caramelised red onion chutney
24h
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Grilled seafood charcuterie board
1h 20min
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1h
BBQ Seasoning
10min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Easy citrus pie
1h
Ghee
2h 10min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min